Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Студентство – золота пора юності!

Дата: 17.11.2020

         Щороку 17 листопада студенти зі всього світу відзначають Міжнародний день студента.
         Саме в студентському віці визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший життєвий шлях.  Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків.
         Не дивлячись на епідеміологічну ситуацію в Україні, студентство ВСП «ВіФК НУХТ» не залишилося осторонь цього веселого свята, щоправда без креативної програми широкого формату.
         На позачергове засідання студентської ради завітав директор коледжу В.А. Керницький, який щиро привітав усіх присутніх. Побажав молоді самореалізації, активної життєвої позиції, успіхів у всіх починаннях.  Впевненої ходи дорогою знань, завзяття, радості, невичерпної творчої енергії та натхнення побажали  заступник директора з виховної роботи Н.М. Любчак, голова студентського профспілкового комітету В.М. Тертус. Грамотами,  подяками дирекції коледжу та подарунками від студентської профспілки було нагороджено стипендіатів обласної та міської ради, членів Вінницької молодіжної ради та Студентського парламенту Вінниччини, студентську раду коледжу та студентську раду гуртожитку, і, звичайно, найактивніших  студентів усіх відділень.
         З піднесеним настроєм та задоволенням молодь продовжила святкування.
         Кажуть, що у студентів є два свята: День студента і кожен день! То ж нехай позитивний настрій та щирі посмішки супроводжують вас кожного дня на шляху до заповітної мети! 
         Зі святом, дорогі друзі!

ФОТО