Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Вітаємо випускників -2020!

Дата: 30.06.2020

Швидко пролетіли роки навчання у коледжі, позаду лекції, семінари, практичні заняття, екскурсії, заліки та іспити, насичене студентське життя…
Випуск – це завжди хвилююче та радісне свято з посмішками та нагородами, музичними вітаннями, з хвилюючим моментом вручення дипломів.
В нашому спільному очікуванні цей день мав стати саме таким, але Випуск-2020 особливий, адже проходить в умовах загальнонаціонального карантину.
Дорогі друзі!
Нехай цьогоріч все не так як завжди, але не занепадайте духом. Попереду у Вас роки молодого і щасливого життя. Обставини, які склались на сьогодні, не зможуть перекреслити ваші зусилля на шляху до омріяних вершин, не затьмарять років дружби і спільних студентських пригод, не позбавлять теплих спогадів про тих, кого ви зустріли у  Вінницькому коледжі Національного університету харчових технологій.
Тож маємо надію, що кожен з Вас, отримавши  диплом, буде  гордо нести  звання випускника ВК НУХТ і пам’ятатиме приємні миті з життя  коледжу.
Щиро дякуємо вам за роки, проведені разом, за спільні перемоги та щирі емоції!

У добру путь, дорогі випускники, нових Вам звершень!