Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

15 травня - Міжнародний день сім’ї. Це свято кожного з нас!

Дата: 15.05.2020

15 травня - Міжнародний день сім’ї. Це свято започаткувала ООН у 1993 році.
Сім’я - основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу!
Ми починаємо життя у сім’ї, навчаємось, ростемо, отримуємо любов та підтримку, потім створюємо власну сім’ю та передаємо свій досвід наступним поколінням.
Родинні зв’язки, кажуть, найміцніші. Вони переживають розлуку, суперечки та розриви. Дитина, яка росте в сім’ї менше піддається стресам та відчуває себе захищеною.
На жаль, декотрі діти ростуть без сім'ї, або в неналежних умовах. Таким дітям значно важче у житті, оскільки вони не мають прямої підтримки батьків, передусім, моральної. Проте, виростаючи, такі люди прагнуть завести сім'ю та віддають усю любов, яка накопичилась у них в серці вже своїм дітям. З давніх часів в Україні були прийняті великі сім’ї – по 4-8 дітей. Проте на сьогоднішній день, як правило подружжя схильні мати 1-2 дитини. Також, існує тенденція до пізніх дітей, люди спочатку намагаються «створити сімейне гніздо», а вже потім задумуються про дітей.
Вказана тенденція з одного боку негативна, оскільки народжуваність невпинно зменшується, проте з іншого боку, діти мають кращі умови розвитку та подальшу матеріальну підтримку від батьків.
В будь-якому випадку, сім’я – це не достаток, а споріднені душі, які відчувають взаємну любов та підтримку.
З Днем сім’ї!!!

 

ФОТО