Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Хай Вам щастить, дорогі випускники!

Дата: 11.02.2020

Вінницький коледж Національного університету харчових технологій урочисто відсвяткував 13-й випуск молодших спеціалістів відділення технології та організації виробництва.

Документи про освіту отримали 41 випускник спеціальності «Харчові технології», з них: 24 –  за освітньою програмою «Виробництво жирів і жирозамінників», 17 – «Виробництво харчової продукції» та 19 – спеціальності «Менеджмент».

Церемонія вручення дипломів розпочалася з  вітального слова директора коледжу Володимира Антоновича Керницького.

За успіхи у  навчанні, активну участь у громадському та спортивному житті коледжу студентів-випускників було відзначено грамотами.

Хвилини суму й радості переживали усі випускники.  Вони щиро дякували викладачам, батькам та керівникам за любов, підтримку і розуміння.

Привітати і розділити радість прийшли найдорожчі люди – батьки. В знак подяки і глибокої шани за набуті знання, практичний досвід, розуміння, терпіння та підтримку їх дітей, батьки  вручили коровай.

Святкового настрою додавали  учасники гуртків художньої самодіяльності коледжу своїми музичними дарунками. Ще довго буде бриніти музика барв, спогадів про прекрасно прожиті в коледжі дні.

Дорогі друзі! Бажаємо вам подальших успіхів у здобутті вищої освіти, впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення усіх ваших мрій!

ФОТО