Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Новорічно-різдвяні віншування у коледжі!

Дата: 27.12.2019

Новорічні свята – чарівні. Саме в цей час ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. У ці святкові дні звідусіль лунають щирі вітання та дзвінкі колядки.

Напередодні Нового року студенти  Вінницького коледжу  НУХТ усіх привітали з прийдешніми святами.

Дід Мороз, Снігуронька, студактив коледжу та учасники художньої самодіяльності віншували викладачів, студентів, співробітників з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

Дзвінкими голосами наших вихованців лунали народні колядки та щедрівки. Артисти-аматори  засівали  присутніх зерном, бажали  щедрої долі і благополуччя. За українською традицією колядники отримали від господаря щедрі дарунки.

Не залишилися поза увагою діти викладачів та співробітників, для яких   профспілкою проведено новорічний ранок.

Разом із Снігуронькою та Дідусем Морозом малята поринули у світ чарівної казки.

Новорічний настрій заполонив присутніх і усі залишилися задоволені.

Зичимо Вам, шановно родино Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій, доброго здоров’я, душевної рівноваги й бадьорості!

Нехай таїнство новорічно-різдвяних свят огорне кожного чарівністю і подарує затишок у Ваші оселі, а святкова коляда звеселить душу.

ФОТО