Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Подаруй дитині радість!

Дата: 27.12.2019

День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Його чекають мільйони малюків адже, окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію, любов та щедро дарує кожному віру у здійснення найзаповітніших мрій, закладає в дитячі душі світлі почуття доброти і втіхи.

У Вінницькому коледжі Національного університету харчових технологій стало гарною традицією проводити святкові заходи для дітей, які потребують особливої уваги.

Щоб подарувати краплю радості маленьким діткам напередодні новорічних свят, студенти Вінницького коледжу НУХТ, члени волонтерського об’єднання «Дорогою добра», завітали до мешканців кризового центру «Дім Мама», що розташований у Вінницькому районі, с. Лука-Мелешківська.

Для дітей було підготовлено цікаву театралізовану програму, під час якої кожна дитина отримала подарунок, але найголовніше –  море позитивних емоцій.

У цей день бажаємо малятам здійснення усіх мрій та хороших подарунків, а дорослим – щастя, добробуту та благополуччя у житті

ФОТО