Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Двері Національного університету харчових технологій відкриті для випускників коледжу

Дата: 10.12.2019

30 листопада Національний університет харчових технологій гостинно розчинив двері перед студентами нашого коледжу. В урочистій актовій залі майбутніх вступників привітав перший проректор Володимир Леонідович Яровий. Він розповів про затребуваність випускників університету на ринку праці, про те, що навчання у НУХТ здійснюється за навчальними планами, що відповідають європейським стандартам. Також завітали на захід випускники Національного університету харчових технологій минулих років та  розповіли про знання й мотивацію до руху вперед, які отримали в університеті, та про затребуваність спеціальностей на ринку праці.

Наші студенти взяли участь у відео екскурсії й побачили усі родзинки освітніх пропозицій НУХТ, приєдналися до розіграшу призів від Студентської ради університету, у якому щасливчики виграли еко-сумки із символікою НУХТ.

Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Вадим Серпученко та начальник відділу Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Олена Подобій детально розповіли про правила прийому, умови вступу та відповіли на всі запитання бажаючих продовжити навчання в університеті.

Студенти університету продемонстрували нам кейс майбутніх професій у вигляді майстер-класів, на яких ми мали можливість продегустувати власноруч виготовлені вироби на технологічних кафедрах і почаювати зі смаколиками на технічних кафедрах.

Варто зазначити, що напередодні дня відкритих дверей Голова студентської ради Марина Кушниренко та Секретар студентської ради коледжу Юлія Дідур відвідали університет на запрошення Студентської ради  університету. Студентський актив НУХТ привітали перший проректор Володимир Леонідович Яровий та директор центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігор Володимирович  Житнецький. На цій зустрічі ми дізналися багато цікавого про базовий навчальний заклад, студентські ініціативи, організацію дозвілля та багато іншого. Окремо поговорили про перспективи продовження випускниками коледжів, що входять до структури комплексу НУХТ, здобуття повної вищої освіти в університеті та про започаткування спільних студентських проєктів. Скористалися нагодою оглянути університет і побували на вечорі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Ось так щиро та доброзичливо зустрів студентів нашого коледжу Національний університет харчових технологій!

ФОТО