Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

До осені на гостини!

Дата: 18.10.2019

Золота осінь – не лише казкова пора, коли природа вбирається в жовто-червоні кольори, але й чудовий час для справжнього святкового осіннього ярмарку, проведення якого вже стало доброю традицією у Вінницькому коледжі НУХТ.

Такий захід згуртував усю коледжанську родину, адже мета дійства благородна – вторговані кошти упродовж року підуть на доброчинні заходи. 

Запах пряної випічки, вишиті рушники та традиційне вбрання тільки додали колоритності святу. Кожен зі представників відділень підійшов до справи креативно, дивували своїм оздобленням та композиціями із фруктів та овочів, різними смачними стравами. Найбільше продавалося, звичайно, солодощів –  торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, желе, сирники, пиріжки. Хоча були в асортименті й традиційні страви – вареники, деруни, канапки у найнеймовірніших варіаціях та оздобленні і навіть піца. Справжніми шедеврами на ярмарку стали торти власноруч випечені  студентами.

А ще, на осінньому базарчику ніхто без зацікавленості не міг пройти повз «фруктове  піаніно» - винахід викладача спецдисциплін Петровича С.Д. За допомогою спеціально розробленої програми встановленої на ноутбуці та провідника-щупальця, зрізані вершечки яблук при контакті з подушечками пальців видавали на монітор музичні акорди, створюючи довільну мелодію.

Поки одні вели жваву торгівлю, інші радували усіх присутніх бадьорими піснями та  танцями.

Найкреативніших учасників дійства буде відзначено подарунками на Дні студента.

ФОТО