Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Свято змін, самовдосконалення та вивчення нового!

Дата: 02.09.2019

День знань – це особливе свято, яке завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Завжди світле, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою.

Саме таким лейтмотивом був пройнятий початок нового навчального року у Вінницькому коледжі Національного університету харчових технологій.

У  погожий вересневий день наш заклад гостинно відчинив  двері для понад 300 студентів, які будуть здобувати знання, наповнювати свої серця любов’ю і добротою, навчатися долати труднощі  та впевнено крокувати до своєї мети.

У святково-урочистому заході, присвяченому 28-ій річниці Незалежності України та Дню знань відбулася посвята першокурсників у студенти.

Директор коледжу  Володимир Керницький щиро побажав нових звершень, успіхів та  висловив сподівання, що новий навчальний рік буде, як і попередній, багатим на добрі здобутки. Вручив першокурсникам атрибути студента – «ключ до знань» та студентський квиток.

Члени студентської ради привітали   першовступників та побажали їм міцного здоров’я, успіхів у навчанні, творчої наснаги, значних досягнень і здобутків на студентські роки.

Першокурсники пообіцяли ніколи не втрачати можливості дізнаватися більше та постійно поглиблювати набуті знання та досвід.

Справжньою окрасою дійства стали виступи учасників художньої самодіяльності.

Урочистий захід завершився, але  Свято знань продовжилось у стінах рідного коледжу, де іменинників-першокурсників запрошено на ознайомлення з традиціями коледжу та  годину спілкування:  «Українці серед інших європейських націй».     

Вітаємо з початком нового навчального року! Нехай це свято надихає нас усіх на завзяте досягнення поставлених цілей і спільний успіх. Принесе нам добрі емоції, гарний настрій і радість!!!

ФОТО