Категорії
Положення Довідка абітурієнта
Студенту
Дистанційна освіта
Освітні програми Навчальні плани Викладачу Структура та управління Матеріально-технічна база Всеукраїнська інтернет - конференція Відділення коледжу Циклові комісії Гуртожиток Умови доступності Громадське обговорення Галерея Дозвілля Відеогалерея Протидія булінгу

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Шкідливим звичкам скажемо – ні!

Дата: 30.05.2019

 Наприкінці травня весь світ відзначає День боротьби з тютюнопалінням. Студенти, прибічники здорового способу життя,  Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій закликають кинути палити хоча б на один день.

Саме про вплив тютюнопаління на організм людини та про те,  як позбутися цієї шкідливої звички  розповіла лікар-психолог Вінницького обласного наркологічного диспансеру Потьомкіна Анастасія Олександрівна. своїм слухачам.

Під час відеолекторію лікар привернула особливу увагу молоді і до профілактики психоактивних (наркотичних) речовин, які згубно впливають на здоров’я людини та стають на заваді нормального існування в суспільстві.

Студенти брали активну участь у вікторині, розбирали найпоширеніші міфи стосовно вживання тютюнових та наркотичних речовин.

ФОТО