Категорії
Положення Довідка абітурієнта
Студенту
Дистанційна освіта
Освітні програми Навчальні плани Викладачу Структура та управління Матеріально-технічна база Всеукраїнська інтернет - конференція Відділення коледжу Циклові комісії Гуртожиток Умови доступності Громадське обговорення Галерея Дозвілля Відеогалерея Протидія булінгу

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Благодійність – особливий стан душі!

Дата: 21.05.2019

 Благодійність, милосердя, альтруїзм – не просто красиві вчинки та гучні слова, а щире прагнення бути потрібним в скрутну хвилину.

Студентську молодь Вінницького коледжу  Національного університету харчових технологій виховують на принципах справедливості,  небайдужості до оточуючих, любові до ближніх.

Так, уже в черговий раз, студенти та викладачі коледжу відвідали благодійний концерт для збору коштів на лікування онкохворих вінничан – Басюка Олександра та Перевізного Олега.  Останній, нажаль, так і не дочекався свого порятунку і на момент концерту стало відомо про його смерть.

У концертній програмі були представлені танцювальні студії міста, учасник «Голосу країни» – Богдан Травінський та фіналіст Х–Фактору – Богдан Совик.

Приємно усвідомлювати, що придбавши благодійний квиток, кожен з нас подарував частинку свого тепла, вклав у квиток свою душу.

Ми живемо серед людей, а тому повинні пам’ятати: коли боляче або зле комусь одному з нас, то цього не можуть не відчувати інші. Адже всі народжуються щирими від природи і більшість творить добро, тому, що не може чинити інакше. Це і є Ми – люди з великим серцем…