Категорії
Положення Довідка абітурієнта
Студенту
Дистанційна освіта
Освітні програми Навчальні плани Викладачу Структура та управління Матеріально-технічна база Всеукраїнська інтернет - конференція Відділення коледжу Циклові комісії Гуртожиток Умови доступності Громадське обговорення Галерея Дозвілля Відеогалерея Протидія булінгу

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

І знову перемога!

Дата: 14.05.2019

 Команда Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій здобула впевнену перемогу у запеклому та напруженому інтелектуальному бою гри  Що? Де? Коли?

Четверте змагання у Студентській Лізі - 2019 пройшло 13 травня та визначало кращих з кращих відповідно до рівня акредитації навчальних закладів.

Питання були різнобічними та багатоступеневими, проте ерудити продемонстрували усі свої знання та навички логічного мислення.

Капітан команди – Вдовик Володимир, гр. 3-Е та учасники Пугач Богдан, Стукельман Павло, Шевченко Віктор з гр. 3-ОК-1 та Харків Валентин гр. 2-ОВ справилися з інтелектуальними загадками на відмінно.

Наших переможців нагородили дипломами Відділу молодіжної політики ВМР за 1 місце, а у подарунок кожен учасник команди отримав зарядний прилад (power bank).

Вітаємо з перемогою та бажаємо не зупинятися на досягнутому, а рухатися до нових висот.