Категорії
Положення Довідка абітурієнта
Студенту
Дистанційна освіта
Освітні програми Навчальні плани Викладачу Структура та управління Матеріально-технічна база Всеукраїнська інтернет - конференція Відділення коледжу Циклові комісії Гуртожиток Умови доступності Громадське обговорення Галерея Дозвілля Відеогалерея Протидія булінгу

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Життя людини – найвища цінність!

Дата: 08.05.2019

  Найцінніше, що є у людини - це її життя. Во­но дається їй тільки раз і кожній - своє. Довге чи коротке, неповторне і звичне, радісне і сумне, солодке, як мед, і гірке, як полин, воно триває лише від народження до смерті, і його не можна прожи­ти двічі.

Приємно відзначити, що студент Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій Вашутін Богдан Вікторович, гр. 3-АМ-2 врятував жінку, яка пізнього вечора впала чи стрибнула зі Староміського мосту у річку Південий Буг.

Під час виховної години заступник директора з виховної роботи Любчак Наталія, завідувач автомеханічного відділення Скакун Вадим, голова студентської профспілки Тертус Вікторія вручила Богдану Подяку директора коледжу за мужність, сміливість, відвагу та благородний вчинок порятунку людського життя. Приємним сюрпризом для юнака стала фінансова винагорода від студентської профспілки коледжу.

Одногрупники та весь педагогічний колектив коледжу вражені відвагою та героїзмом нашого студента, адже не кожна доросла людина зважилася б на такий вчинок, а він не роздумуючи кинувся у холодну воду.

Кожен здатен творити свою долю, але для цього потрібно працювати над собою, формувати харак­тер, волю, набувати хороші звички, різноманітні вміння і навички, вдосконалювати дух і тіло, мати активну життєву позицію.

Висловлюємо вдячність Вашутіну Богдану та його родині. Бажаємо міцного здоров’я, сил та мудрості в подальшому житті!