Категорії
Довідка абітурієнта
Студенту Відділення коледжу Циклові комісії Галерея Дозвілля Відеогалерея Віртульний гід абітурієнта Інтерактивний центр Державні закупівлі

НУХТ
ВРЦОЯО
Міністрерство освіти і науки України
Урядова гаряча лінія

 
Новини

Акредитація спеціальності «Виробництво харчової продукції»

Дата: 23.01.2018

22 січня 2018 року у Вінницькому коледжі НУХТ відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №028-А від 10.01.2018 р. «Про проведення акредитаційної експертизи» розпочала роботу експертна комісія Міністерства освіти і науки України у складі: голови комісії – Баль-Прилипко Лариси Вацлавівни, декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції аграрно-промислового комплексу Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктора технічних наук, професора; члена комісії –  Гураль Уляни Мирославівни, завідувача технологічного відділення Державного вищого навчального закладу «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі» – з акредитації спеціальності «Виробництво харчової продукції».